Integrale Gezondheidszorg, De nieuwe standaard ?

JA Natuurlijk!

11 juli neemt Judith Adriaansens ons mee in de wereld van de integrale gezondheidszorg. Hoe kunnen we op deze manier vele ziektebeelden bij mens en dier oplossen?

Op deze avond krijg je inzicht in welke elementen een rol spelen in een genezing/helingsproces van zowel mens als dier – en hoe je die – integraal – met elkaar verbindt om te komen tot een structurele oplossing van het gezondheidsprobleem.

Daarnaast gaan we het hebben over veel voorkomende belemmeringen. Behandelaars met ieder hun expertise, hoe kunnen we die samen laten werken?

Judith zal je ook handvatten geven om in de toekomst een betere keuze te kunnen maken tussen: regulier, natuurlijk/complementair of de integrale manier van werken.

Naast theorie zal er in de lezing ook aandacht zijn voor veel praktijkvoorbeelden voor zowel mens als dier.

Uiteraard is er ook ruimte over vragen en casussen in te dienen.

Over Judith Adriaansens (JA Natuurlijk):

In mijn praktijk werk ik zowel humaan als veterinair. En combineer ik in mijn consulten een breed scala aan oosterse, westerse, fysieke en energetische middelen gedachtengoed – dat alles er mag en kan zijn.

We werken vanuit de hulpvraag van de klant en meten – vragen volgens het Zheng meet systeem m.b.v. de Lecherantenne, welke “ lagen”  achtereenvolgens de prioriteit hebben om behandeld te worden. En met welke middelen, maatregelen en behandelaars dat moet gebeuren. Er ontstaat een integraal behandelplan, wat altijd aansluit op de hulpvraag.

We hebben een fijn integraal team met verschillende disciplines, wat zich door de jaren heen heeft uitgebreid – waarbij “ vertrouwen” de basis is  om met elkaar samen te werken 

Wil jij er bij zijn? Bestel dan nu je ticket.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *