Doe de voedingscheck

Wat kan ik nog meer uit mijn paard halen? Stel je, jezelf deze vraag en ben je benieuwd wat er vanuit voeding nog meer behaald kan worden, dan is de voedingscheck iets voor jou. 

De voedingscheck is een zoomcall met Bart, vooraf vul je een vragenlijst in en stuur je een aantal foto’s van je paard op. Zo kunnen we tijdens de call gelijk de diepte ingaan.

We gaan tijdens deze voedingscheck in op het punt dat je wilt verbeteren aan je paard (lossigheid, spieropbouw, energie, kracht, etc.), daarbij nemen we je huidige rantsoen mee en de situatie waarin hij staat. Na afloop van deze zoomcall krijg je een overzicht toegestuurd, waarin de besproken tips toegelicht worden met een uitleg, waarom je deze veranderingen zult doorvoeren.

Zo kun je betere prestaties op een fijne manier behalen met de juiste voeding. Uiteindelijk zal dit de algehele vorm van je paard ten goede komen en zal hij ook fijner bewerkbaar zijn.

De voedingscheck duurt ca. 30 minuten. De kosten voor de voedingscheck zijn € 40,-.

Maak hieronder je afspraak, na het maken van de afspraak ontvang je de vragenlijst en de handleiding om goede foto’s te nemen van je paard.

 

Plan hier je voedingscheck