Advies

Op zoek naar het allerbeste voor je paard, maar je weet niet waar je moet beginnen? 

Heb je paard specifieke vragen en wil je ons laten meedenken over het rantsoen van je paard? Dit kunnen we ook verzorgen, we willen hierbij graag kwaliteit leveren en de juiste hulp bieden. Aangezien het heel moeilijk is om vanuit een kort gesprek het juiste te adviseren, hebben we verschillende mogelijkheden om een advies aan te vragen. Elk advies wordt verzorgd door Bart van Heesbeen, die opgeleid is tot Epigenetisch en Orthomoleculair Consulent. Klik hier voor meer informatie over Bart. De adviezen worden vooraf gegaan door het invullen van een uitgebreid anamneseformulier.

We bieden adviezen aan in de vorm van een telefonisch advies en in trajectvorm.

Het basisadvies is geschikt als je paard gezond is, maar je wilt preventief werken. Je wilt gezonde en natuurlijke producten voeren, maar weet niet waar te beginnen. Na afloop krijg je ook een uitgebreid document waarin de basis van een gezond rantsoen duidelijk wordt uitgelegd met de verschillende keuzes die je kunt maken. Daarnaast ontvang je een persoonlijke aanbeveling, wat Bart je adviseert naar aanleiding van het gesprek. 

Om je echt op weg te helpen zij onze trajecten. In deze trajecten gaat Bart samen met je aan de slag om de gezondheid of de rijdbaarheid van je paard te verbeteren. 
Heb je gezondheidsproblemen met je paard, waar je niet uit komt, kies dan voor het Gezond Paard traject. Wil je gaan voor een optimale prestatie met je paard, maar zit er iets niet lekker mentaal of fysiek, kies dan voor het Optimale prestatie traject.

 

Wil je als stal begeleiding met het voeren van je paarden, vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden. Hiervoor zullen we een aanbod op maat samenstellen. Vul daarvoor onderstaand contactformulier in.

Klik op een van onderstaande knoppen voor meer informatie over de specifieke adviezen: