Ben jij die gezonde ruiter voor je paard?

We kunnen ons wel alleen focussen op de gezondheid van je paard, maar ook jouw eigen gezondheid is van belang. Uiteindelijk haalt een ruiter die fysiek en mentaal goed in zijn vel zit meer uit zijn paard.

Natuurlijk is hierin leefstijl het allerbelangrijkste, mijn visie hier op is om zoveel mogelijk onbewerkte voeding te eten en het liefst uit het seizoen. Nog belangrijker is je leefstijl, bouw voldoende ontspanning in, in je dag. Maar ook beweging, ontspannen beweging, maar ook flinke inspanning draagt bij aan je gezondheid.

Om je leefstijl nog verder te verbeteren kun je gebruik maken van supplementen. Ik werk zelf al jarenlang met een top omega 3 supplement. Dit zorgt er onder andere voor dat je meer energie hebt, minder ontstekingen in je lichaam en het helpt bij de hersenfunctie.

Het zorgt voor een gezondere cel, waardoor je beter voedingsstoffen opneemt en afvalstoffen afvoert. Wie wil dit nu niet?

Meten = weten, dat principe hanteren we hierbij. Bij aanvang is er de mogelijkheid om een test te doen en na 5 maanden nogmaals, zo weet je exact wat er gebeurt in je lichaam. Hierbij meten weten we de verhouding omega 3 : omega 6 en het percentage omega 3 in je celmembraam.